Politik og vælgerskepsis

Mange kandidater har op til regions- og kommunevalget helt sikkert overvejet, om det er umagen værd at stille op. Det er jo meget lettere at lade være.

Politikere bliver til tider mødt med mistro og ofte mistænkeliggjort på deres motiver. Derudover må alle kandidater overvinde personlig beskedenhed og ydmyghed. Alle spørger helt sikkert sig selv: ”Kan jeg bidrage med noget blandt de mange, som stiller op”?

Hertil er der vel kun at sige, at hvis vi alle tænker på den måde, så skader det dynamikken og fornyelsen i vores demokrati. Jeg mener, at alle samfundsborgere med lidt overskud har pligt til at stille deres visioner, synspunkter og arbejdskraft til rådighed for fællesskabet.

Derfor er jeg kandidat til byrådsvalget.

Og så må vi kandidater tåle, at vores selvfølelse sættes i spil i forhold til vælgernes og omgivelserne afgørelse.